NIEUWBOUW ENTREEGEBOUW FORTEILAND PAMPUS

 

Forteiland Pampus is een klein door de mens gecreëerd eiland in het midden van het IJmeer. Het is in de 19e eeuw aangelegd als onderdeel van de Hollandse Waterlinie (De stelling van Amsterdam) en moest de hoofdstad beschermen tegen aanvallen vanaf de Zuiderzee. Het forteiland is tegenwoordig te bezoeken om een kijkje te nemen in de militaire geschiedenis van Nederland. Met een half uur varen van Amsterdam en een circa 15 minuten varen vanuit Muiden is het een prachtige bestemming voor een dagje uit.


Het forteiland is Unesco-Werelderfgoed en heeft als ambitie om als eerste Nederlandse Unesco-Werelderfgoed 100% zelfvoorzienend en fossielvrij te zijn. Om dit te bereiken zijn een groot aantal allianties aan gegaan die helpen om deze ambitie te bereiken. KAMPHUISSCHAUFELI is 1 van de bedrijven die zich hier aan heeft verbonden.


Vanuit onze rol sponsoren wij een deel van onze advieswerkzaamheden bij de projecten die wij op dit mooie eiland begeleiden. 


KOSTENADVIES
Een van de projecten waar wij deel vanuit maken is de nieuwbouw van het duurzame en cirulair entreegebouw. Voor dit project doen wij het kostenadvies en helpen wij met de zoektocht naar materialen die passen binnen de ambitie en het budget.

 

Diensten
Proactief bouwkostenmanagement

 

Producten
Fase begrotingen